dijous, 24 de març del 2011

Fira de Guardiola de Font-rubí

Us volia comentar que el primer cap de setmana de Maig, dissabte 7 i diumenge 8 de maig 2011 participaré a la Fira que fan a Guardiola de Font-rubí.
Tindré un estand de Vinyart on:
-Ensenyaré unes quantes coses que faig des de Scrap, Decoupage i altres manualitats.
-Presentaré els horaris dels cursos que tindré ja organitzats.
-Make and take, d'embossing amb la Big Shot.
-Faré un sorteig per l'assistencia a un curset de manera gratuita entre tots els assistents que deixin les seves dades.

Aquí teniu el mapa d'on es troba la població de Guardiola de Font-rubí, al costat de Vilafranca del Penedès
http://maps.google.es/maps?hl=es&q=guardiola+de+font+rubi&ie=UTF8&hq=&hnear=Guardiola+de+Font-rub%C3%AD,+Font-rub%C3%AD,+Barcelona,+Catalu%C3%B1a&gl=es&ll=41.411707,1.646061&spn=0.058063,0.110035&z=13

dimecres, 16 de març del 2011

Aquest és el meu segon blog, però els vull separar per dos motius, aquest estarà dedicat integrament a les activitats que organitzaré a VinyArt, que seran tallers presencials durant el cap de setmana, alguns els realitzaré jo, d'altres vindran experts en la materia en qüestió. L'altre motiu és que l'escric en català, perquè com que està enfocat a gent que visqui a prop no crec que hi haurà cap problema amb l'idioma.
Estic ubicada a Font-rubí, envoltada de vinyes, a l'Alt Penedès. Espero que us agradin les propostes que faci, i us animeu a venir a algun curset. :)
És una nova etapa a la meva vida, un pas que feia temps que volia fer però costa començar coses totalment diferents a les que estem acostumats, tot i que ens facin molt il·lusió!

Benvinguts!