dimecres, 27 d’abril del 2011

Fira Guardiola de Font-rubí aquest cap de setmana

Fira de Guardiola de Font-rubí
Mireu-vos el link on hi ha el programa de la fira.

Horari :
Dissabte 7 de maig 10,30 a 23h
Diumenge 8 maig 9,30 a 15,30h

Com us vaig dir faré un Make and take gratuït, de decoració de tags! :) Animeu-vos i veniu a veure'm a l'estand de Vinyart.

dilluns, 25 d’abril del 2011

Tast d'un producte després dels cursos

Una vegada s'hagin acabat els cursos, siguin de 3 hores, 3 i 1/2 o 4, hi haurà una mitja hora extra d'aproximació als productes derivats de la vinya, ja siguin vins, caves o altres!
No us sembla interessant, cada setmana es comentarà un producte diferent i el provarem tots junts!!! Si hi ha algun acompanyant per allà, que us vingui a buscar també podrà assistir al tast de manera gratuita!

Patrocinador: Ferret Guasch
http://www.ferretguasch.com/

dimecres, 6 d’abril del 2011

SORTEIG D'UNA ASSISTÈCIA GRATUITA AL 1ER CURSET


Us animo a que pengeu l'enllaç del meu blog x informart la gent dels cursets de VinyArt! Sortejaré una assistència gratuita al primer curset entre tota la gent que ho pengi al seu estat del facebook o al seu blog, ho podeu fer fins una setmana abans del curs! Només heu de deixar un comentari al blog i la copia de la pantalla del facebook o el link del vostre blog! GRACIES x l'ajuda i SORT

diumenge, 3 d’abril del 2011

1er curset: Penjoll, fermall i anell









Us anuncio el primer curset que es durà a terme a VinyArt, ja sé que falten dies encara, però us començo a donar informació.

Serà un curset que l'impartiré jo (Sara). El taller consistirà en fer un penjoll, un femall i un anell de Scrap cada ú, fent servir tècniques bàsiques, per tant no cal tenir coneixements previs.

Es farà el segon cap de setmana de maig, depenent del què tingui més acceptació serà dissabte 14 o diumenge 15. L'horari seria de 10,30 a 13,30h. I el preu del taller serà de 28 euros per persona amb tot el material inclòs. Places limitades.


Les fotografies superiors són dels penjollsque he fet jo, perquè sapigueu més o menys el què es farà. Si esteu interessats/des feu-me un e-mail a vinyart@hotmail.es Aniré penjant més informació.


Planell d'on ens trobem: l'Alzinar, Font-rubí