dimarts, 31 de maig del 2011

Fem Scrap III, més fotografíes! :)


Aquí veieu la gran organització d'aquestes noietes de Fem Scrap, les xapes indicaven al taller que assisties primer, i el llaç el taller que assisties en segon torn. Una passada de xulo, les xapes tot un èxit, gràcies Marisa, per les instruccions!


Un cop acabats els tallers, totes reunides a l'entrada per donar gràcies a les talleristes :)



Aquí la Míriam, mirant el regal que li havien fet... era un marc Scrapejat, per cada una, amb una foto del mateix dia fent el taller! Això només passa als casaments!!!! Fotos instantànies, que guay :D


Mireu quina taula tant plena de menjar, jo no ho vaig provar tot, es clar... nenes s'ha de conservar una mica la línia! Però tot el que vaig menjar estava boníssim... un dinar de germanor esplèndid :D



Després de dinar, es va fer una reunió, un col·loqui - assemblea... per parlar de cap on es vol dirigir FemScrap i com a scraperes... que volem fer, una associació? Jo crec que és una idea fantàstica, ja que així, tindrem més força alhora de fer qualsevol cosa, com per exemple un esdeveniment com el que van fer elles, aquest diumenge!




I si us penseu que ja estava tot, doncs no... després van muntar un concurs, el 1,2,3 scrap ja! Va ser molt dicertit! :D Gràcies, pel conscurs, pel premi del SPA... que ja em convindria... i per la bona estona que vàrem passar juntes!


Com a última acció es va fer el sorteig de molts paquets que havien aportat moltes botigues de Scrap, que van voler col·laborar! Recordeu que des de VINYART teniu un descompte de 4 euros per qualsevol dels cursos que hi ha organitzats! Mireu el calendari que us van entregar... perquè allà hi ha tota la informació!
vinyart@hotmail.es

2 comentaris:

  1. ohhhhh.... quina enveja !!!!
    Com m'agradria haber passat el dia amb vosaltres, :( :(

    ResponElimina
  2. HOla Sara, no havia vist la teva crónica. Genial!!! Va ser un dia fantástic!!!
    Petonasos i fins la propera.
    Miriam

    ResponElimina